Friday, May 22, 2009

HUHUHU!!

YEAY DAPAT UITM!! But i was hoping for UITM Puncak Alam as i was told, but turns out, I have to say Hi to UITM Permatang Pauh.. Dok syok dapat UITM Puncak Alam tengok2 dapat Seberang ja?? hadooo.. Dah dok ready mentally nak pi study jauh dari rumah tengok2 dapat dekat dengan rumah. Apa kehe nya nie?? 


Till the next post

Tata for now XOXO

7 comments:

shazzey suhaimi said...

be gratefull..atleast you already got it..yg aku ni xtau dpt ke x

Aiza Jeniza said...

itula, hang ngn abg hang mmg tak keluaq dari png, study pn kt png! (sama la mcm aku) hahaah.. tahniah2!

aDILriDZ said...

hahaa thanks tapi ak nak check lagi pasai pa ak xdpt kat puncak alam.. i need to know why..

TOTallyTOT said...

Course apa?

aDILriDZ said...

adil dpt course hotel management and tourism. tapi adil tatau la adil pening ngn uitm... pening ngn course dia.. kat surat tawaran tu dia kata adil dpt hotel management and kat bwh hotel tu dia kata hotel management and tourism.. so adil tatau course apa.. kalo org tny adil kata hotel management ja

TOTallyTOT said...

Oh, same thg kot..Course usually hotel mgmt and tourism under one banner. Anyway, x cdg nk appeal ke? Suruh diorg put u in Puncak Alam?

aDILriDZ said...

hahaha tried d tp tatau la. dh dpt nw syukur ja and msk register. at least dpt rather than ddk rmg menganggur for the rest of my life.. tapa degree kita jmpk naaa??