Saturday, November 21, 2009

Luahan Hati yang Terluka

sekarang aku sudah kurang berblogging. 
tak tahu nak blog pasal apa.
aku post blog ni pun sebab sekarang ni ak depress sangat.
even though luaran nampak macam aku tadak problem tapi, dalaman sakit.
malam tadi aku tengok wayang dengan cousin aku cita 2012.
cita tu memang best.
lepas tu aku teringat dengan benda yang jadi dekat aku dlm masa terdekat tak kira yang lepas mahupun yang akan datang.
sekarang ni aku memang sakit hati,sedih dan kecewa. (cewah jiwang n typical la plak. hmm don't care). 
aku tak tau macam mana nak describe apa yang aku rasa sekarang sbb susah nak cerita.
aku pun tak rasa macam nak cerita tapi dah penuh sangat aku simpan kat aku so nak share sikitttt ja, just apa yang aku rasa bukan semua cerita.
yang penting sekarang aku tension!


TENSION! TENSION! TENSION!

p/s : i'm still not over you and imy <3



Till the next post 

Tata for now XOXO

- TTYL -

3 comments:

Aiza J said...

honey! ang tgh tension aku pn tgh tension, xpa lepas ang balik terengganu kita p shisha! aku pn skrang ni sibuk byk kenduri kendara ;)

dyana "his other half" said...

ceq...baik2 la...jgn la bagi hati tu luka banyak sangat...nanti infected by virus lak...meh sini kaklong tlg cuci ngan dettol nak?...hehe...

aDILriDZ said...

hahaha bole ja.. nie dok critical neh.. ahaha